Get In Touch With Us
Email Us

thinkinterior.info@gmail.com

Call/Whatsapp

+6017 603 0505

Visit Us

No.9, Jalan PJS 9/16, Bandar Sunway,
47500 Subang Jaya, Selangor,
Malaysia.
Get Directions

Hours

Monday – Friday
9.00am to 6.00pm

Saturday – Sunday
9.00am to 5.00pm
(By appointments only)

        

Project Video Library

See Our Skills in Action

“Casa Di Lusso”

Modern Luxury Residential Design | Best Luxury Winning Award

Landed 2 storey Terrace, 1800sqft, 4 bedrooms
This client is a couple of young, newly-weds who just got their first home. They admired the luxurious concept of the “Gucci Boutique”, using it as inspiration for their new home design. The design concept we came up with adopted some of the premium boutique features, emphasizing on a combination of gold chrome materials, marble features, marble tiles, and mirrors. The small kitchenette space was extended and re-designed into a dry and wet kitchen area to create a more enjoyable, spacious cooking environment.

“Eco Grandeur by Ecoworld”

Asian homes 2021 | Modern Minimalistic Design

Landed 2 storey corner unit, 2000sqft, 4 bedrooms

White finishes for the walls illustrates a bigger layout using bright, natural lighting to bring out a clean and clear visual. We added soft accents of grey furniture and features to make a significant statement. The intentional minimal decor focuses more on the design features to make it stand out. The guest room designs are inspired by the Japanese concept – plain white concept with basic storage needs.

“Infiniti 3 Residence”

Home Design Trends 2021

Condominium 1800sqft, 4 bedrooms

This client is “Feng-shui” oriented, emphasizing on specific directions, display settings, and colours to curate their dream home. An open space overlooking the foyer, living, dining, and dry kitchen area was crucial to keep the entire space smoke-free. Each bedroom has its own unique design concept, keeping the Feng Shui factors into consideration for the room settings. The modern design features basic shades of white, black and grey. We made use of white space to enhance the brightness and spacious effect.